Obligatielening

 

Help jij mee?

Lenen bij de leden van TC Drive is voor de club heel voordelig in vergelijking met andere leningen. Goedkoop lenen is noodzakelijk om de padelbanen te kunnen realiseren...

 
Leden, vrienden en sponsoren:
 
Help ons door jouw lening bij de realisatie van de padelbanen….

De aanleg van 2 padelbanen is een forse broodnodige investering om de toekomst van T.C. Drive zeker te stellen. Door de introductie van deze sport bij Drive willen we nieuwe leden aantrekken en voor een gezellige club zorgen. Een club waar jong en oud uit Sas en omgeving graag samen komen.

Dat kan uitstekend, want padel is een laagdrempelige sport voor jong en oud. De sport is minder blessuregevoelig dan tennis, het kan het hele jaar gespeeld worden en het is vooral heel gezellig, omdat het met 4 personen gespeeld wordt.
 
Een paar jaar geleden kende men nauwelijks padel in Nederland, maar nu is het de snelst groeiende sport! De verenigingen die padel omarmd hebben, laten een flinke groei in het ledenaantal zien.
 
Padelbanen schieten als paddestoelen uit de grond. Zo zijn er de afgelopen jaren meer banen in de buurt gekomen en groeit het aantal padel-fans ook in Zeeuws-Vlaanderen. Padel geeft een nieuwe impuls aan tennisverenigingenhet is ook voor TC Drive is een prachtige aanvulling.
 
We zijn daarom ook volop bezig met de aanleg van 2 padelbanen op ons terrein. Er is al een flinke stap gezet met subsidies, sponsoren en eigen middelen, maar voor de laatste meters hebben we echt jullie hulp nodig.
 
Lenen bij leden en vrienden kan de club veel geld besparen en daarom streven we ernaar om via een obligatieplan extra financiering op te halen, zodat we ook in de toekomst nog verder kunnen blijven investeren in de vereniging. 
 
Wij hopen dat jullie de club willen steunen om samen €60.000 te lenen aan T.C. Drive in de vorm van obligaties.
 
Er zijn verschillende vormen:
 
  •  Clubliefde Obligatie: na 6 jaar heb je jouw volledige inleg van €1.000 terug en als dank geven we je € 50 cashback op jouw contributie van dit jaar. Meer informatie vind je hier.

  • Rendement Obligatie: je leent ons gedurende 6 jaar € 2.500 met een rendement van 2,4%. Als bonus ontvang je 5 vouchers voor 1 uur baanhuur ter waarde van € 125. Meer informatie vind je hier.

  • Sponsor Obligatie: als bedrijf kunt U ons met een obligatielening van € 2.500 steunen. In ruil hiervoor ontvangt U 10 padeluren per jaar (gedurende 6 jaar) en kunt U aan clinics en clubevents deelnemen. De aflossing en rente schenkt U ieder jaar als sponsoring. Hiervoor krijgt U "sponsorwaarde" in de vorm van publiciteit en reclameuitingen en ontvangt U een officiële sponsorrekening die volledig aftrekbaar is. Meer informatie vindt U hier.

 

De aanleg van de padelbanen is al gestart. Schrijf nu dus NU in als je TC Drive, een vereniging met meer dan 100 jaar geschiedenis, een warm hart toedraagt.

LENEN = HELPEN. LENEN = TOEKOMST VOOR TC DRIVE.

 

Steun je ons door online het inschrijfformulier in te vullen?

 

Bij voorbaat dank.