Lidmaatschap

Op dit moment bieden we de onderstaande lidmaatschappen aan. Via 'Lid worden?' kan je je meteen opgeven voor een lidmaatschap.

1. All-season lidmaatschap

All-season leden zijn aangemeld bij de KNLTB en mogen deelnemen aan competities en toernooien voor zowel tennis als ook padel.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. All-season leden kunnen het hele jaar door gebruik maken van de banen. De Padelbanen zijn het hele jaar door geopend (als het weer het toelaat) en de tennisbanen zijn tijdens het tennisseizoen vanaf april tot eind september bespeelbaar.

2. Tennis lidmaatschap

Voor leden die voornamelijk willen tennissen, bieden we een tennis lidmaatschap aan. Tennisleden kunnen tijdens het tennisseizoen (vanaf april t/m september) onbeperkt tennissen en kunnen ook gratis gebruik maken van de padelbanen gedurende het tennisseizoen. Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. 

Tennisleden zijn aangemeld bij de KNLTB en mogen deelnemen aan toernooien en competities.

3. Competitieleden

Ben je al lid van een ander tennis- of padel vereniging, maar wil je graag competitie bij TC Drive spelen? Dan bestaat de mogelijkheid om competitie lid te worden en word je ook bij de KNLTB aangemeld.

Het competitielidmaatschap geeft recht om gedurende de competitie te trainen en aan de competitie deel te nemen. Voor de deelname aan de competitie is ook een competitie bijdrage te betalen. De competitielidmaatschap wordt eenmalig afgesloten en moet jaarlijks opnieuw aangevraagd worden.

Dit is zowel voor tennis als ook padel competities mogelijk.

4. Ondersteunende leden

Speel je niet (meer) actief tennis of padel, maar wil je ons club wel (blijven) steunen en deelnemen aan club events? Dan kan je “Ondersteuend lid” worden.

Borg vrijwilligerswerk

Om de vereniging in goede staat en de lidmaatschap betaalbaar te houden, is het noodzakelijk dat iedere lid actief meewerkt.

Gedurende het jaar moet er onderhoud aan banen en accommodatie gedaan worden en is hulp gevraagd tijdens klusdagen.

Ook is het belangrijk bar- en kantinediensten vooral tijdens het toernooi en op competitiedagen in te vullen om een levendige vereniging in stand te houden en inkomsten te generen.

Met de introductie van borg vrijwilligerswerk willen we ervoor zorgen dat alle leden actief deelnemen en als geen vrijwilligerswerk verricht wordt, tenminste geld ter beschikking staat om werk uit te besteden.

Opzeggen

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Stuur dan voor 1 december voorafgaand aan het jaar dat je op wilt zeggen een e-mail naar de ledenadministratie ([email protected]).